Jag, Pia och Magnus H tog en sväng runt Hallands Väderö och liksom förra gången för ett par veckor sen var det perfekta vinterförhållanden; strålande solsken, ett par minusgrader och svag vind!

Och vi såg massvis med säl; var länge sen vi såg så mycket säl där, kan tänka mig att vi såg 70-80 sälar under turen och runt hela ön och under överfarten till/från Torekov. Kul! fast det tyckte inte fiskaren som vi pratade med i Torekov när vi kom iland 😉

Vi fikade i Pärlhamn (wow, vilken förändring, snacka om att vi är vågliga) och tog en bensträckare på Vingaskär.

Förutom sälarna var det gott om fåglar, och vi såg klumpvis med Skärsnäppor (tror vi).Jag paddlade Romanyn; det var länge sen den var ute och fick känna på vattnet; men det gick fint även om jag tyckte jag satt lite kass till att börja med och att sittbrunnen var lite “konstig”, men jag vande mig snabbt och saknade bara Clapotisen litegrann. Clapotisen ligger för övrigt på “varv” efter att ha blivit anfallen 😉 av Kullaberg för två veckor sedan…

Dela på Facebook
Dela på Twitter
Dela på LinkedIn
Dela på Pinterest

Kommentera