Runt och över Kullaberg – andra hållet

Idag blev det “favorit i repris”, samma tanke som förra söndagen men jag startade i Arild istället, paddlade runt Kullen till Mölle och promenerade över Kullaberg tillbaka till bilen.

´
Idag var det nån plusgrad, dimmigt och ganska grått. Blåste lite svagt från ost. Såg några sälar på norrsidan som följde med ett tag och det var gott om ejdrar i stora flockar. Ute vid spetsen satt två havsörnar och strax därefter kom jag riktigt nära en vilande säl innan den stack ner från klippan och försvann i vattnet.

På sydsidan låg vattnet helt platt; häftigt, dimman lättade något, men den stora fyren såg jag aldrig. När jag sen promenerade lättade det dock lite mer och på slutet var det rätt så klar sikt. 14km i kajaken och 7km till fots.

Inte många människor ute idag, på vattnet brukar det vara tomt, men idag var det tomt på land oxå?! Vad gör folk egentligen? Sitter de hemma framför TV’n och bara glupar i sig massa dynga eller?

Och Clapotisen fick följa med efter en liten kortis på “varv”. Och uppvärmd kajakverkstad har vi ingen så man tager vad man haver 😉

Väldans vad en kajak blir stor när man får in den inomhus!

Dela på Facebook
Dela på Twitter
Dela på LinkedIn
Dela på Pinterest

Kommentera