Jag och Pia tog 2:an, SKUK Triton på en sväng från Jonstorp till Nabben och tillbaka. Mulet och grått, runt nollan i luften. Lugnt och stilla i lä av Kullahalvön.

Blev en snabb fika ute vid Nabben (är ju kallt att fika så här års…). En säl följde oss en bit på vägen och det var gott om fåglar. Och vi såg knappt en människa; lugnt och skönt!

Helsvart Qaanaaq i nytt hem

Igår fick Qaanaaqen nytt hem och ägare, bor numera i Malmö. Förhoppningsvis (det verkar lovande) får den komma ut på vattnet lite oftare och inte bara ligga och vara “dammsamlare”.

Program för Mac!

I veckan kom det koola programmet Google Earth i en Mac-version, efterlängtad av oss Mac-användare. Och ett annat efterlängtat program för Mac är Garmins MapSource som enligt ett pressmeddelande skall komma i macversion till hösten.

Är ju fullkomligt lysande, nu finns det ju ingen anledning för PytteMjuk längre!! Till hösten är det alltså klart köpläge för ny GPS; frågan är bara vilken?? men 76C verkar ju vettig, åsså lite Bluechart och Friluftskartan Pro så ska man väl klara sig ett tag.

Dela på Facebook
Dela på Twitter
Dela på LinkedIn
Dela på Pinterest

Kommentera