Fredag till söndag borta i Blekinge; paddlade själv i fredags från Nytäppet till Listerby skärgård i svag vind och strålande sol. Sammanstrålade med ett stort gäng (14st) från MKK igår; de var ute på hösttur, paddlade med dem igår och det blev en trevlig kväll tillsammans på Slädö.

Idag paddlade jag tillbaka mot Nytäppet och de tog en sväng runt öarna i Listerby. I och med den sydliga vinden igår och i natt var det ganska spännande att ta sig förbi Lindö; riktigt stora vågor, men en bit ut var det någorlunda hanterbart. Lite regn i morse, men efterhand sprack det upp, sista biten i Hällaryd skärgård låg havet spegelblankt och det var varmt och gött.

Imponerande varmt både på dagar och nätter; blev dopp både i fredags och i dag. Hösten har så sakteliga börjat komma igång på öarna, men det är bara ett fåtal av lönnarna som börjat få höstfärger.
Är det nån som bor i krokarna och känner för att höra av sig när ekarna i Listerby skärgård får höstfärger så blir jag glad.

Dela på Facebook
Dela på Twitter
Dela på LinkedIn
Dela på Pinterest

Kommentera