Fair Enough 2005
Fair Enough 2005

 

Tillbringade dagen i Bodafors på GetOut’s mässa FairEnough.

Vaudetält utanför GetOut

För andra året i rad anordnade GetOut mässa i, och kring sina lokaler. Ett rejält lass med utställare hade slutit upp och en hel del intressanta föredragshållare fanns på plats.

En imponerande tältutställning med vad jag tror alla Hillebergstält uppställda, ganska många Haglöfs, Bergans och Vaude samt nåt NorthFace och Golite. Tentipi (tidigare Moskoselkåtan) hade 4 kåtor inomhus och några utomhus. Mat serverades i/under 3 hopkopplade hattjättekåtor som dessutom fungerade som entré.
Prylar fanns det gott om, både att titta på och att shoppa. I fyndhörnan gick det att göra ordentliga fynd och i övrigt bjöds på bra mässpriser på både det ena och det andra. Nyheter visades från alla möjliga.

Vi lyssnade på föredrag av överlevnadsexperten Lars Fält, mycket intressant! CrossingLatitudes visade kajakbilder från norge, grekland, sverige, alaska m.m. Fina bilder, dock med lite väl mycket “säljsnack” mellan varven, lite synd…
Expedition SAGA visade bilder från både korsning av Grönland på skidor och kajak runt Sverige, jag hann dock inte se dessa men det lät givande.
Janne Corax och Nadine snackade och visade bilder från cykling och mountaineering i Sydamerika, såg inte det heller men de som såg det verkade nöjda.

Crossing Latitudes 

Och så är det ju alltid kul att träffa lite likasinnade för lite tjatande, och lite shoppande är aldrig fel, oftast är det ju nåt som är utslitet och behöver bytas ut, eller så har det kommit nåt nytt som man bara måste ha 😉
Uppe vid sjön gick det att prova på kajakpaddling eller bara titta på kajaker, kasta yxa, lära sig om vildmarkssjukvård träffa blivande naturvägledare med mera med mera. Precis utanför GetOut fanns en portabel isklättervägg för den som ville prova på isyxor och stegjärn.

Tentipis
Isklättervägg
Många Hillebergstält
Outide m.m.
Kassan

Liksom förra året en höjdare! Hoppas mässan kommer igen.
Och för den som inte var där igår eller idag finns chansen i morrn!

Bilder: Erik & Pia

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på LinkedIn
Dela på pinterest
Dela på Pinterest

Kommentera

1 tanke på “FairEnough 2005”

  1. låter till att ha varit en lyckad mässa. tris nog fick jag förhinder från att ta mig upp iår. får se hur de blir till nästa år.

Kommentarer är stängda.