Meny

– för finsmakare i fält

av Anders Klint, fotograf, Anders Hallberg
Utgivingsår: 1996
ISBN: 91-518-2928-2

Från denna bok kommer de mycket uppskattade paddlarsconesen!
Boken har information och tips om allt som har med mat att göra. Utrustning, som t ex kök och bränsle, näringslära, livsmedelshantering, och såklart massor av recept. De flesta recepten bygger på att man gör mycket av jobbet hemma, men kan även tillagas helt ute i fält. Boken är logiskt uppdelad i olika receptavsnitt, som frukost, soppor, kött, kyckling, bakning mm. I slutet av boken finns ett receptregister och en kulinarisk ordbok. Mycket smidigt!

Vissa av recepten är lite för komplicerade att göra ute i fält, tycker jag, men säg den kokbok där man gör alla recept, och är i det stora hela en mycket bra kokbok!

Pia

Dela på facebook
Dela på Facebook
Dela på twitter
Dela på Twitter
Dela på linkedin
Dela på LinkedIn
Dela på pinterest
Dela på Pinterest

Kommentera