Kanotguiden

av Jan Lönn

ISBN: 91-534-1809-3

Utgivingsår: 1997

Letar man efter nya kanotvatten så är denna boken perfekt. Här finns mer än 330 kanotvatten presenterade. Här presenteras leder både i sjöar, åar och skärgårdar, både för kajak och kanadensare. Kanotlederna presenteras med längd, svårighetsgrad och en kort beskrivning. Det står även hur leden är uppdelad, lämpliga start- och slut-punkter samt antalet lyft. En förteckning över kanotuthyrare och turistinformationer med telefonnummer finns också.

KanotGuiden finns även på nätet, orginalet här; www.kanotguiden.se och sen även hos Kanotförbundet som tog över Kanotguiden 2008.

Kanotguiden - turer och leder i sverige
Kanotguiden – turer och leder i sverige
Share on facebook
Dela på Facebook
Share on twitter
Dela på Twitter
Share on linkedin
Dela på LinkedIn
Share on pinterest
Dela på Pinterest

Kommentera