Fler...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

1000 baddagar i rad

Foto av författare

By Erik Sjöstedt

Idag firar vi tusen baddagar i rad. Det är några stycken. Ganska många för oss. Ganska få för de som haft badstreak i många år 🙂

I mars i år bestämde vi att även snöbad/snörull räknades i vår definition på bad. Detta eftersom vi var iväg på lite skidsemester i Trysil 😉 Vi har förvisso bäckbadat i Trysil men ändå lite svårbadat i mars.

Flest bad har det blivit i Rössjöholmsån, från bron som vi har ett par hundra meter hemifrån. En stege har stått på plats nästan hela tiden. Lätt att bara gå ner och bada och sen hem igen. Speciellt vintertid när det är svalt att cykla hem från baden. Även en del bad några km uppströms längs med ån på en riktigt fin runda som vi gärna mtb-cyklar på.

Skapligt många bad i Västersjön och Rössjön som vi har 3-6 km hemifrån. Ofta cyklar vi dit, då och då tar vi ett dopp när vi promenerar förbi och ibland blir det med brumbrumbilen.

Sen bad här och där i samband med utflykter. I år troligtvis det sämsta året vad gäller skärgårdsbad då vi knappt varit iväg på kajakutflykter alls.

Nu får vi se om vi fortsätter med badandet eller om vi skaffar teve istället 🙂

Lämna ett svar