DJI Spark – kompakt flygande kameramackapär

DJI Spark finns i flertalet färger
DJI Spark finns i flertalet färger

DJI är väl den största tillverkaren av kameradrönare skulle jag tro. Nu kommer de med DJI Spark som är riktigt liten och hopfällbar. Känns som en grymt smidig pryl att ha med för att få flygbilder och flygfilmer.

Nu är den säkert i minsta laget för en del bruk men funkar säkert alldeles utmärkt för mycket annat. Hellre en liten kompakt som får följa med än en stor klumpig tokbra som mest får ligga kvar i garderoben.

DJI Spark kan flygas/manövreras med antingen mobilen/surfplattan, medföljande kontrollenheteller med handgester.

500 dollar är priset så det är inte farligt. Lätt att bli sugen 🙂

Drönare kan köpas hos Hobbex

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *