Mars 2017

on
Lifthäng efter nysnö
Lifthäng efter nysnö

Ännu en månad som rasslade förbi. Vill väl inte påstå att den går till historien som en av de mest paddlade men ett par goa rundor på Skälderviken och en suverän dag runt Hallands väderö lyckats vi skrapa ihop. Inte en endaste ynka liten tält- eller utenatt dock, under skamgränsen där, igen alltså.

Bad blev det i alla fall och så lite skidåkning. Två till tre skiddagar på Vallåsen i början av månaden och sen en handfull för mig och två fulla händer 😉 för Pia i Trysil vid månadens slut. Skapligt med cykling, sådd och allmän utetid hemomkring oxå så det får väl duga. Det blev även en handfull stugbilsnätter med Winzent.

Campinghäng
Campinghäng
Västersjöplask
Västersjöplask
På en udde vid Rössjön
På en udde vid Rössjön
Solig marslördag på Hallands väderö
Solig marslördag på Hallands väderö

2 kommentarer Lägg till

 1. Gunnar G skriver:

  På något sätt känns det som ni fått med ett års variation av aktiviteter på bara en månad.
  Paddla, utebad, skidor, cykling..

  1. Erik Sjöstedt skriver:

   haha, det är ju ingen dum ambition att få med så mycket som möjligt varje månad 🙂 Nu missade vi utenatt menmen, vi får skärpa oss! Vi tyckte det var kul att få ihop skidor, bad & kajak en dag i februari, http://www.kajak.nu/2017/02/go-februarifredag-med-skidor-bad-och-lite-paddling
   Med lite väderflyt borde det gå att klara skidor nerför, längdskidor, skridsko, kajak, sötbad, saltbad och mountainbike på en dag 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *