Februaribad i sista stund

Nästan så februari blev obadad, vi har inte badat sen i januari, men idag fick vi tummarna loss. Ut till Segeltorpsstrand på Bjärehalvön. Inte så trångt varken på stranden eller i vattnet, konstigt. Gött med bad, det svalkade och piggade upp!

Tur februari hade en extradag i år 😉


2 kommentarer Lägg till

 1. Fjällripan skriver:

  Tuffa ni är! Brrr…

  Kanske nåt att satsa på tills nästa år, ett dopp i månaden…
  men då skulle jag nog vilja ha närhet till bastu efteråt 🙂

  1. Erik Sjöstedt skriver:

   ånäe, tuffa är vi inte men lite badsugna 🙂 Brukar försöka bada, paddla och tälta varje månad men inget paddlat i fabruari och ingen utenatt varken i januari eller februari… Menmen skyller lite på axeln där!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *