Mer prylar på årets Kajakevenemang

Outnorth satsar mer på evenemang under 2013 och utökar samarbetet med tidningen Outside. I år arrangerar Outside både Kajakdagarna, West Cost Water samt Tjäröfestivalen. Outnorth kommer vara med som friluftsprylsleverantör.

Kajakdagarna har tidigare arrangerats av Magnus Fischer/Kajakspecialisten men tas alltså över av Outside i år. West Coast Water är en ny träff/festival i stil med Tjäröfestivalen verkar det som, men Outside har inte fått upp så mycket info där (heller 🙂 ).

Ur pressmeddelande:

Redan förra året var Outnorth med på Kajakdagarna på Djurgården i Stockholm. I år utökar man engagemanget i kajakevenemang genom att gå in även i Tjäröfestivalen och den helt nya West Coast Water – som exklusiv outdoorleverantör och för att komplettera kajakleverantörernas specialistnärvaro med friluftsprodukter som passar på kajakturen. Alla evenemangen arrangeras av tidningen Outside.

I övrigt kommer Outnorth finnas med på Vildmarksmässan, nya Nordic Outdoor i Göteborg och givetvis på egna mässan Fair Enough i Bodafors.

Länkar:

3 kommentarer Lägg till

  1. Gunnar Gustafsson skriver:

    Googlade och såg att West coast water redan reggat en domän, http://www.westcoastwater.se/
    Nog hade det med vatten att göra, men bara silverkajaker får plats där.

    1. Erik Sjöstedt skriver:

      De kanske blir huvudsponsorer för kajakfestivalen?!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *