hittat på nätet – 10 March 2010

4 kommentarer Lägg till

 1. Håkan Liljeqvist skriver:

  En hel del guldkorn i denna länksamling. Speciellt gillade jag intervjun med Brutus på Moderskeppet. Tackar för tipsen!
  / Håkan

 2. Erik Sjöstedt skriver:

  tack. Skulle kommit en förklarande text till detta, men jag fastnade i nåt annat på vägen 😉 Men det är alltså diverse blandat som jag hittat i min RSS-läsare eller på annat ställe på nätet och som jag kan tänka mig nån/några andra kan finna intressant eller roligt. Får se om det bli en gång i veckan eller oftare beror lite på vad som hittas.
  Vill man få dessa delade objekt med en gång kan man prenumerera på denna adressen: http://www.google.com/reader/shared/eriksjos

 3. Björn skriver:

  Hej För er som gillar vinterpaddling finns det färska bilder från Gotland på denna länk.

  http://kajak.audiografica.se/#16.0

  1. Erik Sjöstedt skriver:

   Kul med vinterpaddlingbilder. Tack!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *