blandat

Paddla kajak i S:t Anna – Misterhult

Omslag Paddla kajak i S:t Anna och Misterhult

Ännu en bok i Calazos guidebokserie. Denna gången om den fina skärgårdsträckan mellan, och inklusive, S:t Anna och Misterhults skärgårdar.

Boken är skriven av Joakim Danielsson och Ylva-Li Göransson som bland annat jobbat/jobbar som kajakguider i området.

Paddelsugen blir man definitivt och boken bjuder på många fina turförslag och många fina bilder. Liksom i Paddla i Bohuslän skulle man önskat ännu större bilder.
Kartorna i denna boken är kanske lite väl små och plottriga då de ser ut som utdrag ur Terrängkartan som återges i svartvitt.

Klart måste, även den, in i bokhyllan. Även om man varit på de flesta av de ställen som beskrivs i boken får man inspiration och längtan till nya trevliga turer i dessa fina områden.

Lite mer djur – och natur, som i Paddla i Bohuslänboken, hade lyft den ytterligare.

ISBN: 9197755591. Finns hos Bokus,  Adlibris och Prisjakt.

, , ,

Trackbacks/Pingbacks

  1. Bokutlottning | kajaknördar - 27 november 2009

    […] Bokutlottning Vi lottar ut ett paket med tre kajakböcker. Böckerna är Kajakhandboken av Staffan Pettersson, Paddla kajak i Bohuslän av Joakim Hermansson och Ulrika Larsson samt Paddla kajak S:t Anna-Misterhult av Joakim Danielsson & Ylva-Li Göransson. […]

  2. Bokpaketet till Juliette | kajaknördar - 17 december 2009

    […] till Juliette Vi skickar Bokpaketet med böckerna Kajakhandboken, Paddla kajak i Bohuslän samt Paddla kajak S:t Anna-Misterhult till Juliette Snijders i […]

Kommentera

Powered by WordPress. Designed by WooThemes